Staur gård dekor

En konferanse der de ansatte føler seg verdsatt

Sparebank 1 Østlandet arrangerer faste samlinger på Staur Gård. I år skal de holde samlinger hver måned, og de valgte den vakre gården som sin møteplass fordi det ligger naturskjønt til med god togforbindelse fra de fleste store byer på Østlandet.

– Vi kjørte et lite test-kurs i fjor for å vurdere lokalene og mulighetene her. Vi ønsket å forankre disse kursene til en fast plass, sier Elisabeth Osen. Hun er Banksjef salgsutvikling PM i Sparebank 1 Østlandet, og ansvarlig for arrangementene på Staur Gård.

Osen forklarer at hennes tanke med å velge Staur Gård som fast møteplass, var at de ansatte skulle sitte igjen med opplevelsen av at «dette snakket vi om på Staur».

Vurderingen deres etter første møte med Staur Gård og betjeningen var at det var en unik atmosfære der. Osen sier at her opplevde de å kunne jobbe konsentrert og intenst. Hun vektlegger at følelsen av å komme vekk fra hverdagen ble godt mottatt.

Konferanse på Staur gård

Tilgjengelig for alle

Arrangementene på Staur samler ansatte i Sparebank 1 i Hedmark, Oppland, Akershus og Oslo. Fra Ski i sør til Tynset i nord. De ansatte kan enkelt komme til Staur Gård med tog eller buss, noe som også var avgjørende for valg av lokalet.

Staur Gård ble foreslått av en av de ansatte i fjor som et aktuelt kurs-sted, og selve gården er også kjent for mange i Hamar-regionen. Det ble vurdert mange alternativer, men Staur Gård ble til slutt det lokale som kunne tilfredsstille bankens behov.

Verdsetter sine ansatte

– Det er veldig god mat her og det blir noe litt annerledes enn et typisk by-hotell. Det var en avgjørende faktor for valget, forteller Osen.

Hun opplever at de ansatte får en følelse av at det er litt stas. De føler at dette er noe som er satset på, de føler seg rett og slett verdsatt, sier hun videre.

Tett program og avkobling

Det faglige innholdet i kursene består av både diskusjoner og foredrag i plenum. Da passer det godt med et større konferanserom der alle kan sitte rundt et langbord. I tillegg har Sparebank 1 Østlandet lagt inn gruppeoppgaver, og da fordeler de ansatte seg rundt i gårdens mange rom.

– Vi er fornøyde med møteromsfasilitetene her på Staur Gård, sier Osen.

Kursene krever mye av deltakerne, og dagene på Staur blir hektiske, men deltakerne har cirka to timers egentid før middag. Elisabeth Osen forteller at dette blir satt stor pris på blant de ansatte.

Nyter naturskjønne omgivelser

– Det er fint å kunne gå seg en tur, ta seg en kopp te, være sosial eller trekke seg tilbake på rommet, forklarer Osen.

En tur med nydelig utsikt mot vakre Mjøsa kan være avslapning nok. Naturen på Staur Gård byr på et fristed som kan nytes, og står i kontrast til det daglige livet i storbyen.

– Vi prøver å tilføre arrangementet litt fritid sidene dagene er intense. Det er derfor deilig å kunne ha hele stedet for oss selv. Middagen er sosial og vi arrangerer en quiz på slutten av kvelden. Vi trenger ikke så mye mer enn det, avslutter hun.

Staur Gård

Vestbygdvegen 226
2312 Ottestad

GPS: 60.72634° N
            11.10691° E

Kontakt oss

vertskap@staur.no

(+47) 41 57 12 22 

Besøk oss

Sosiale Medier